Neem contact op met Platform W<span class=OW" />

Informatie over WOW

Platform WOW stelt de samenwerking tussen beheerders van water en vaarwegen centraal.

Neem contact op met Platform WOW

WOW makelaar

Een van de manieren om kennis en ervaring te delen is door het uitwisselen van medewerkers tussen organisaties. Gesteund door de initiatiefnemers, werkt platform WOW graag mee aan deze uitwisseling. Zowel intensieve uitwisseling (enkele maanden) als meeloopdagen (een paar dagen meelopen in een andere organisatie).

Om de uitwisselingen goed te faciliteren, hebben we een WOW-makelaar: Ronald Wielinga. Hij helpt bij het matchen van vraag en aanbod voor het uitwisselen van personeel. Naast de feitelijke match zal hij ook ondersteunen bij de communicatie rondom de uitwisseling en de mensen die deelnemen ondersteunen bij het in beeld brengen van hun leerervaringen.

Dus heb je een concrete vraag of wil je gewoon meer weten? Mail naar wowmakelaar@platformwow.nl of bel 06 - 121 38 876.

Video-collage's personele uitwisseling

Om voelbaar en zichtbaar te maken wat uitwisselingen en meeloopdagen in de praktijk betekenen hebben we video-collage's gemaakt. Medewerkers, leidinggeven en HRM-adviseurs delen hun ervaringen en ideeën en kunnen je inspireren om ook mee te doen aan de personele uitwisseling.

De videofragmenten zijn ingedeeld op thema's en personen en je kunt gemakkelijk selecteren. Klik hier voor de videofragmenten!

Ervaringsverhalen meeloopdagen 2014, 2015 en 2016

Ervaringsverhalen uitwisselingen

Nieuwsbrieven

Plaatje video's

Interessant filmpje over leren van mensen (Charles Jennings, Youtube)