Neem contact op met Platform W<span class=OW" />

Informatie over WOW

Platform WOW stelt de samenwerking tussen beheerders van water en vaarwegen centraal.

Neem contact op met Platform WOW

WOW Prijs 2017 voor beste samenwerking

Grijp je kans en geef je project nu op!

Wowprijs (1)Het is weer zover! Eéns in de twee jaar zoekt het Platform WOW naar het beste voorbeeld van samenwerking bij water en/of (vaar)wegbeheerende overheden. Dit is jullie kans om jullie project voor het voetlicht te brengen. Doe mee en stuur je voorbeeld van goede samenwerking in of tip een kandidaat!

Hoe kijkt het winnende project uit 2015 terug?

In 2015 won de Energie en Grondstoffenfabriek de prestigieuze WOW prijs. Dit is een team van enthousiaste waterschappers die op een verfrissende manier de transitie wil bewerkstelligen van afvalwaterzuivering naar hergebruik van energie en grondstoffen uit afvalwater. 

Charlotte van Erp Taalman Kip, voorzitter kernteam EFGF: "Blij en trots, dat waren we toen we de WOW-prijs in 2015 wonnen met de Energie –en Grondstoffenfabriek (EFGF).  Ik kan het iedereen aanraden hun project in te schrijven voor de WOW-prijs. Het heeft ons veel gebracht.  Een echte steun in de rug, ook in de positionering van de EFGF naar ons bestuur en management. Natuurlijk ook voor ons als team een echte opsteker. Lest best: de naamsbekendheid van EFGF is ook flink groter geworden. Dus ik zou zeggen: Doe mee!

Prijsuitreiking op WOW-dag

Op 5 oktober, tijdens de landelijke WOW-dag (Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders en Water Ontmoet Water), reikt Platform WOW de prijs uit voor de Beste Samenwerking. Het samenwerkingsvoorbeeld mag alleen (vaar)wegbeheer of waterbeheer betreffenzijn, maar ook een combinatie van beide.

Heb je jouw project al een keer opgegeven? Geen probleem, geef je project opnieuw op. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Op basis van alle inzendingen maakt het programmateam van WOW een voorselectie, zodat de jury maximaal vijf kandidaten moet beoordelen. De jury kiest de uiteindelijke winnaar.

Wat kan je winnen? Eeuwige roem en een bedrag van 15.000 euro om je goede voorbeeld van samenwerking verder te brengen.
Tot wanneer kan je insturen? Tot 21 augustus 2017
Waar beoordeelt de jury op?

1. op de diversiteit van de betrokken partners
2. op de mate van realisatie/bewezen effect of impact
3. de mate van duurzaamheid/innovatie 

Hoe doe je mee? Vul het inschrijfformulier in (max 2 A4) en mail het naar willemijn.bosma@platformwow.nl.

 

Ter inspiratie: de vorige winnaars

2015 (Weg en Water): Energie- en grondstoffenfabriek

2013 (Water): Baggertubes Oosteinderpoel

2011 (Water): Project Koopmanspolder

2011 (Weg): Regionaal Tactisch Team Noord-Holland 

2010 (Weg): Minder hinder