WOW-prijs 2017: 58 samenwerkingsprojecten in het zonnetje

06 november 2017

Op 5 oktober, de landelijke WOW-dag, maakten we de prijswinnaar van de WOW-prijs bekend: Amsterdam Rainproof. Naast de drie genomineerden waren er maar liefst 55 andere inzendingen. Alle inzendingen zijn waardevol. Waardevol, omdat elke inzending een voorbeeld is van samenwerking in het weg- en/of waterbeheer.

Rapport moeite van het lezen waard

Het rapport is de moeite van het lezen waard. Het biedt een geweldig beeld van hoe allerlei verschillende partijen eendrachtig aan het beheer en onderhoud van het (vaar)wegen- en waternet in Nederland wordt gewerkt. En vooral hoe wij samen ambities kunnen waarmaken, die solo niet zo maar zouden lukken.

Compleet rapport WOW-prijs 2017

Allemaal winnaars

Gebruik het rapport als inspiratiebron. Bij elk project staat ook een contactpersoon dus mocht je denken ‘hier wil ik meer over weten’ dan kan je contact opnemen met die persoon. We kregen naar aanleiding van de WOW-prijs veel vragen over hoe individuele projecten waren beoordeeld. Dat vonden wij getuigen van enthousiasme, want betrokkenen waren enorm trots op hun project. En elk project waar mensen zo betrokken bij zijn en zo goed samenwerken, verdient het om te winnen. Dus eigenlijk hebben we 58 winnaars. Als een samenwerking lukt en werkt dan winnen we allemaal.

We nodigen jullie dan ook van harte uit om alle beschrijvingen van de projecten te lezen. Want dat verdienen zij en jij kan er inspiratie uit halen!

Wij wensen je dan ook veel leesplezier en inspiratie toe.