De beste wensen...

15 december 2014

Beste collega's,

De feestdagen komen er weer aan! Een mooi moment om de balans op te maken van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar volgend jaar.

Graag kijken we met u terug naar 2014 via ons jaarverslag, dat begin januari via onze website beschikbaar is. Ook het komende jaar 2015 wordt weer een inspirerend jaar! Met veel highlights.  

In 2015 organiseren we weer een nieuwe Week van de WOW-factor. Met op 1 oktober de Landelijke WOW-dag! Tijdens deze week gebeurt er nog veel meer: de uitreiking van de WOW-prijs 2015, een nieuwe Challenge voor jonge professionals en heel veel meeloopdagen!  In 2015 gaan we natuurlijk door met samen doen en kennis delen. Wat betreft 'samen doen' ligt bij Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders de focus op de thema's goederenvervoer, assetmanagement en gladheid. We blijven kennis delen op een breed terrein van onderwerpen. Bij Water Ontmoet Water ligt de focus onder andere op samenwerken in de afvalwaterketen, netcentrisch werken en bediening voor derden. Een aantal thema's zoals assetmanagement en risicomanagement pakken we gezamenlijk op.

Uiteraard gaan we in 2015 door met het organiseren van regionale en thematische bijeenkomsten om de samenwerking verder uit te breiden, te versterken en samen acties op te pakken. Ook gaan we door met  langdurige personele uitwisselingen. Juist in deze moeilijke economische tijd biedt dit steeds meer kansen.

Het is mooi om te zien dat samenwerken steeds meer vanzelfsprekend wordt, zo genereren we meer kwaliteit voor hetzelfde geld of handhaven we dezelfde kwaliteit met minder geld.  Samen zorgen we ervoor dat samenwerken loont: nu en in de toekomst!   

Wij wensen je namens het programmabureau en bestuur van WOW hele fijne feestdagen en een inspirerend en verbindend 2015 toe!

Ariea Vermeulen en Kim Hofhuis

Programmamanagers platform WOW

Ariea

Kim