YPN Nieuwjaarsbijeenkomst: Overtuigend het Nieuwe Jaar in!

Datum 26 januari 2018
Tijd 10:00 - 17:00
Kosten geen
Locatie Ochtend: ProRail - Moreelsepark 3, Utrecht. Middag: Muntgebouw – Leidseweg 90, Utrecht
DoelgroepYoung Professionals

Het Young Professional Network van Platform WOW start het nieuwe jaar overtuigend met een nieuwjaarsbijeenkomst op 26 januari 2018 te Utrecht! Deze bijeenkomst zal in het teken staan van Overtuigingskracht; de kunst van het redeneren en argumenteren.

Utrecht CS

In de ochtend gaan we op bezoek bij onze jonge collega’s in de spoor hoek: ProRail. Samen met hen zullen wij een bezoek brengen het grootste station van Nederland: Utrecht Centraal. In 2014 stapten er op het station dagelijks circa 176.292 reizigers in of uit in meer dan 900 vertrekkende treinen per dag. Met jaarlijks 65 miljoen reizigers, is Utrecht Centraal het drukste station van Nederland. Utrecht Centraal is de afgelopen jaren verbouwd om in de toekomst 100 miljoen reizigers per jaar aan te kunnen. We gaan specifiek inzoomen op de bereikbaarheid en doorstroming van Utrecht Centraal. Hoe is het Doorstromingsplan (DSSU) ontworpen en geïmplementeerd?!

Argumentenfabriek

In de middag zijn we welkom in het Muntgebouw te Utrecht. Hier zullen wij onder de kundige leiding van de Argumentenfabriek leren en ervaren hoe je effectief overtuigingskracht kan inzetten. We gaan leren redeneren en argumenteren aan de hand van een aantal overtuigingsmiddelen en begrijpen hoe denken überhaupt verloopt in je hoofd.

Het is natuurlijk niet voor niets een nieuwjaarsbijeenkomst, dus de dag wordt gezellig afgesloten met een borrel samen met de jongeren van ProRail.

Vuurwerk