Webinar Nieuwe generatie weg- en waterbeheerders betrekken

Datum 04 oktober 2017
Tijd 14.00 - 14.30 uur
Kosten geen
Locatie online, via je pc
Doelgroep(vaar-)wegbeheerders, waterbeheerders en andere geïnteresseerden

De instroom van jongeren in opleidingen richting weg- en waterbeheer is te laag, terwijl deze organisaties mede door uitstroom van ervaren collega’s behoefte hebben aan nieuwe instroom. Het is belangrijk om meer jongeren warm te maken voor beta- opleidingen, specifiek gericht op weg- en waterbeheer.

Hoe kunnen we onze krachten bundelen en jongeren in alle leeftijdscategorieën op een effectieve manier bereiken?

Het blijkt dat het opzetten van deze projecten niet ingewikkeld is en niet te veel tijd hoeft te kosten. Helemaal als we dit in nauwe samenwerking met scholen doen en gelijktijdig een paar simpele doch belangrijke richtlijnen volgen.

Dit webinar geeft je alle tools die je nodig hebt om jongeren te enthousiasmeren voor jouw organisatie en vakgebied. Je kunt vervolgens zelf krachtige onderwijsprojecten opzetten met minimale belasting voor de organisatie en maximale impact op grote groepen jongeren.

Sprekers

Bart Hansma enthousiasmeert jongeren door heel Nederland voor weg- en waterbeheer als projectleider Ikonderzoekwegen voor Platform WOW. Hij heeft brede ervaring in het opzetten van onderwijsprojecten op tal van thema’s zoals duurzaamheid, werkgelegenheid en alcoholpreventie.

Bart Hansma

Ronald Wielinga

WOW-makelaar en projectleider ikonderzoekwater.

Ronald Wielinga

Wat is een webinar?

Een webinar bekijk je online, vanuit je eigen pc. Je ziet en hoort de spreker live op je beeldscherm. Het duurt ongeveer 30 minuten. Als je vragen hebt, kun je deze intypen. Met een koptelefoon op stoor je dus niemand in je omgeving.

Verslag