Webinar hoe de Aanpak Duurzaam GWW de doelen van Parijs dichterbij brengt

Datum 17 december 2018
Tijd 14.00 - 14.30 uur
Kosten geen
Locatie online, via je computer
Doelgroepweg- en waterbeheerders

Of er in december al dan niet een klimaatakkoord ligt, jij kan in je werk wel degelijk wat aan CO2 reductie doen. In dit webinar gaat Meinke Schouten uitleggen hoe je door de Aanpak Duurzaam GWW toe te passen kan bijdragen aan de klimaatdoelen van Parijs. De Aanpak Duurzaam GWW is een werkwijze om in alle fasen van een project duurzaamheid een plaats te geven. De reductie van CO2 is hierbij een belangrijk onderwerp. Maar hoe zorg je dat het vanaf dag één onderwerp van gesprek is bij een project. In dit webinar gaan we in op hoe de ambities van jouw organisatie vertaald kunnen worden door de Aanpak Duurzaam GWW toe te passen.

Expert

Meinke Schouten is een onafhankelijk beleidsadviseur en procesmanager die graag transities vormgeeft en uitvoert. Meinke geeft het webinar in samenwerking met de Unie van Waterschappen. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf opgezet: Meinwater. Meinwater verbindt mensen en organisaties, helpt bij duurzame transities, ontwikkelt en evalueert beleid en kent de waterschappen.

 

Wat is een webinar?

Een webinar is een online lezing. De spreker zit in een studio en jij achter je eigen computer. Als je ‘live’ kijkt kun je vragen stellen aan de spreker. Om ‘live’ te kijken heb je een inlogcode nodig die wij je toesturen als jij je aanmeldt. Die inlogcode werkt niet alleen voor dit webinar maar voor alle webinars die Platform WOW organiseert. Achteraf is het webinar (zonder inlogcode) ook terug te zien via onze website.

Verslag