Webinar EMVI

Datum 18 juni 2015
Tijd 14.00 - 14.30 uur
Kosten geen
Locatie online, via je pc
Doelgroepalle geïnteresseerden

Webinar 'Kiezen is een kunst' - basisintroductie EMVI,

18 juni om 14.00 uur 

Op donderdag 18 juni keken veel collega's mee naar het eerste webinar van het GWW Inkoopplatform. Deze ging over het opstellen van een goed gunningsmodel, waaruit de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) rolt. Luisteraars kregen een algemene introductie in wat EMVI is en leerden je hoe je stapsgewijs een eenvoudig EMVI-gunningsmodel kunt opstellen. Hiervoor kan een zesstappenplan gebruikt worden, per stap werden enkele tips en/of een voorbeeld uitgelegd. Fredo Schotanus, specialist op het gebied van inkoop, presenteerde het webinar en beantwoordde diverse vragen van de luisteraars.

Doelgroep: iedereen die zich bezig houdt met meervoudig onderhandse en/of Europese aanbestedingen, maar geen of weinig ervaring/kennis heeft met/over het opstellen van een gunningsmode.

Niveau van het webinar: basis. Wil je dieper in EMVI duiken? Kijk dan het EMVI webinar voor gevorderden van 2 juli 2015.

Over GWW

Het GWW inkoopplatform is een samenwerkingsverband van Rijkswaterstaat, UvW, platform WOW, PPSsupport en PIANOo. Dit platform heeft al enkele themamiddagen georganiseerd over EMVI en kreeg van verschillende inkopers signalen dat er nog steeds behoefte is aan voorlichting op dit, toch lastig toe te passen, inkoopinstrument. Het GWW inkoopplatform organiseert webinars omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te delen en op te doen.

Bekijk het webinar