Uit ons netwerk: Kick-off tweede versie NTA IFD-bouw beweegbare bruggen

Datum 17 april 2019
Tijd 14.00 – 17:00
Kosten Kosteloos, maar bij 'no-show' worden je reserverings- en administratiekosten in rekening gebracht
Locatie NEN, Vlinderweg 6, 2623 AX Delft
DoelgroepOpdrachtgevers, opdrachtnemers, ingenieursbureaus, bouwbedrijven en/of toeleverancier die betrokken zijn bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud van bruggen

Op woensdag 17 april 2019 organiseert NEN een kick-off bijeenkomst over de tweede versie van de Nederlandse Technische Afspraak (NTA) voor IFD-bouw (Industrieel, Flexibel, Demontabel) beweegbare bruggen. Tijdens deze kick-off wordt het vervolgtraject van NTA 8086 besproken. Dit is een verdieping en verbreding van de eerste versie die is gepubliceerd.

Als belanghebbende ben je van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen. IFD is de oplossing voor de nieuwbouw, renovatie en het onderhoud van beweegbare bruggen in Nederland. IFD is een vorm van bouwen waarbij verbindingen tussen elementen van een brug gestandaardiseerd worden.

Is jouw organisatie als opdrachtgever, opdrachtnemer, ingenieursbureau, bouwbedrijf en/of als toeleverancier betrokken bij nieuwbouw en onderhoud van bruggen? Dan is het interessant om bij de kick-off aan te sluiten.

Programma

14.00 Inloop
14.30 Welkomstwoord, achtergrond, doel en succesfactoren
14.45 Wat willen we bereiken? Uitleg NTA2.0, proces en verwachtingen
15.00 Wie is wie, indeling groepen
15.15 Pauze
15.30 In raakvlakteams aan de slag
16.15 Centrale terugkoppeling, vragen en afspraken
16.30 Netwerk borrel

Meer informatie en aanmelden

Op de website van NEN kun je meer lezen over de normering NTA IFD en over deze bijeenkomst. Je kunt je daar ook aanmelden.