Test header

Young Professional Challenge 2018

Datum 24 september 2018
Tijd van 24 t/m 27 september (dus 4 volle dagen)
Locatie in het midden van Nederland
DoelgroepYoung Professionals uit het (vaar)weg- en waterbeheer

Wil jij een week lang 'out of the box' denken en met jonge collega’s werken aan een relevant en actueel vraagstuk? Doe dan van 24 tot en met 27 september mee aan de Young Professional Challenge.

Tijdens de week verdiep je je samen met andere Young Professionals uit het (vaar)weg- en waterbeheer in het thema Circulariteit. Aan de hand van trainingen, lezingen en excursies werk je een oplossing uit die je aan het einde van de week pitcht voor de jury. Alle deelnemers zijn van harte welkom op het WOW-netwerkdiner op donderdag 27 november waar weg- en waterbestuurders samenkomen en waar de winnaars hun idee mogen presenteren. Heeft jouw team de meest inspirerende technologische of maatschappelijke oplossing? Dan win je 1500 euro per persoon om te besteden aan trainingen en lezingen over jouw vakgebied! Schrijf je nu in om er zeker van te zijn dat je erbij bent!

3 redenen waarom je volgens de deelnemers van 2017 mee moet doen

  1. Het is leuk om een tijdje samen met leeftijdsgenoten te werken. Binnen de grijze waterschap- en weg wereld vind je die niet zo veel.
  2. Het hele concept van de Challenge is gaaf. Dat je met allemaal verschillende jonge mensen, waarvan je een groot deel niet kent, in een soort katalysator wordt gestopt en waar dan iets uit moet rollen. Wat dan dus ook lukt!
  3. De Challenge gaat over een actueel en relevant thema, waarin je in een kort tijdsbestek veel kunt bereiken door elkaars enthousiasme. Daarnaast krijg je goede handvaten van meer ervaren mensen tijdens excursies, trainingen en lezingen.

Het is onwijs leuk om een week met een frisse blik aan een project met gelijkgestemden te kunnen werken.

Wil jij ook samen met een groep leeftijdsgenoten een enorme stap vooruit maken op het thema Circulariteit, meld je dan nu aan voor deze ‘once in a lifetime experience’!

Video: bekijk in 2 minuten hoe het er in zo'n Challenge week aan toe gaat.

 

 We zien je inschrijving tegemoet!

Direct aanmelden